söndag 6 januari 2008


Årets första snö, och vi skriver precis som Ingrid...Det kan lika gärna kvitta såhär efter jul och nyår. Idag har vi tagit det väldigt lugnt. Kingston har varit trött efter alla intryck igår. Lite promenader och sedan har Johan och Linda fixat i köket och målat i sovrummet. Nu är det ju inte länge kvar tills vi skall flytta till hus. Vi passade på att ta en bättre bild än igår på Kingston. Och så var det ju det här med kroksvans...eller som Bodegård sa "-fint ansatt men fult buren..." :-) Imorgon skall Kingston med till Johans jobb och göra 17.00 - 03.00. Imorgon sover vi länge och tränar på förmiddagen.

lördag 5 januari 2008


MyDog 2008

Då var det dags för Kingstons debut i unghundsklassen (15-24 månader - Ukl). Vi anmälde Kingston precis innan anmälningstiden gick ut. Vi visste inte om vi skulle vara hemma i GBG eller kvar nere i Skummeslöv. När vi var publik förra året bestämde vi att 2008 skulle Kingston vara med. Debuten i unghundsklassen gick riktigt bra. Nedan kommer utlåtandet från domaren AnneMarie Maeland:

"En välbyggd, välutvecklad hane, välkroppad, bra skalle, mörka vackra ögon, väl mycket kinder, kort nosrygg men väl utfylld. vacker hals och rygglinje, bra bröstkorg, bra benstomme, bra bakställ, vägvinnande steg, vacker färg, välvisad"


Kingston fick en 1:a i kvalité (rött band) och fick sedan tävla vidare i konkurrensen. Efter fler varv, uppställning och lite mer domarsyn så slutade Kingston på en 2:a plats. Kingston hade inga problem med att visa tänderna, och skötte sig strålande i ringen. Efter en dag där han tvingats hålla koll på alla personer, alla hundar och hela Svenska mässan så är det nu en trött boxer som snarkar här hemma i köket. Skriver mer imorgon.