måndag 8 juni 2009

Dags för nya utmaningar...





Så går då livet vidare även för en liten boxerkille som fått papper på att han är snygg!!! Vi tackar för alla snälla kommentarer och pikar om bruksresultat och knäröntgen...Just nu är det dock mycket fokus på agility efetrsom Kingston har kursavslutning på torsdag. Jag kan inte vara med eftersom jag är i Prag, men Johan har lovat att ställa upp. Kingston har till och med en liten bana i trädgården nu som består av däckhopp, tunnel och slalom. Idag var första gången som han sprang själv igenom slalom utan någon hjälp och med lite fart. Det var grymt kul att se. Lånade även Stina och körde lite med henne och hon fattade naturligtvis allt på en kvart. Även gammelPaso var med lite, men höll sig till tunneln. Om man är drygt tolv år så gör man liksom bara det man själv vill.

Vi har även kört ett sökpass i veckan där vi övade skallmarkering som nog är det vi kommer välja. Kingston var så duktig så, även om jag kunde se att han bara tokrusade först utan att tänka efter vad det var han skulle göra. Ska försöka hänga på Johan och hans kollegor i deras lilla sök- och spårgrupp.

Sorgligt är att Kingston åker till Karlstad nästa vecka och blir borta ett tag. Vi behöver lite hundfri semester och han kommer ha hur bra som helst, men det känns ändå lite konstigt. Tur att Bosse med familj är världens bästa hundvakter.

Skriver mer efter avslutningen på torsdag!
/Linda

P.S. Jag vet...han ska knäröntgas! Johan är ansvarig för detta... D.S.