lördag 4 juli 2009

Lite semester för hundarna...





Det är lite lugnt på hundfronten just nu och därför har det inte blivit mycket skrivit. Kingston är hos sina favorithundvakter i Karlstad. Undrar lite vad han håller på med där för rapporterna har inte varit många, alternativt inte nått fram till mig via Johan. Jag kan gissa att han återupplivar sina gamla vanor från sist han var boende i Karlstad som att äta salta pinnar, dricka fanta(...*skrattar*...) och bara njuta av att vara den enda hunden. Ryktet säger att han håller på med lite träning inför sin lydnadsdebut, men det kan ju vara ett rykte. Vi saknar honom i alla fall, även om han har det toppen.

Paso är just nu i Dalsland och smyger på älgar, men kommer ansluta till semestern nästa lördag. Sedan kommer han få njuta av en vecka med oss då han är den enda hunden. Han fyller ju tretton nästa gång(om det blir någon nästa gång) och är ibland väldigt trött på Kingston och Stina. Han kommer ha det bra i sommar och han och Max kan gå och spänna sig för varandra på sitt bästa sätt. Hoppas vi slipper Hot Spot i sommar i alla fall. Der hade varit det bästa!!!

Stina ligger just nu och sover ovetandes om att det i natt var hennes sista jobbpass på flera veckor. Hon ska bo på hundpensionat i ett par veckor. Det känns lite konstigt, men hoppas att det ska bli bra.

När alla hundarna är på plats eller om det händer något kul innan dess så skriver jag något, annars får jag önska alla en bra sommar!

/Linda