torsdag 5 juni 2008

Äntligen kom röntgenresultatet!!! Men...


Äntligen kom då röntgenresultatet vi väntat på!!! Men jag blev lite förvånad när jag öppnade brevet och såg att det stod HD grad A och ED UA...alltså armbågar UA...jag trodde det var höfter och knän vi var intresserade av... Tydligen har någon miss skett vid röntgen och det var ju mindre kul. Kingston och jag misstänkter starkt att Johan inte riktigt haft koll på vad som ska röntgas, och helt enkelt trott att Kingston var en annan ras med potentiellt dåliga armbågar. Johan nekar dock till detta så vi fick backa i vår anklagelse. Oavsett så är vi ju mycket glada att höfterna var på topp!!! Det är ju aldrig fel att ha bra armbågar heller!!!


Trots röntgenstrulet så är det nu bokat en tid för L-test. Det blir onsdag nästa vecka (11 juni) klockan 13.00. Då gäller det att hålla tummarna. Kingston gjorde verkligen bra ifrån sig på förtestet som gjordes i höstas, men nu gäller det att vara lite tuffare. Vi hoppas på det bästa och oavsett hur det går så är han ju världens bästa hund med världens bästa armbågar...


Håll tummarna 11 juni!


/Linda


P.S Ja Ingrid...du att kommer få veta resultatet först av alla...du är ju hans "mamma"!!! D.S

1 kommentar:

Helena, Puma och Tisla sa...

Johan kommer nog bli småflinad åt i alla framtid för denna "miss" (om den nu var hans, men vad vore det för kul att påstå annat? ;) ).

Grattis till bra röntgen resultat och attans vad vi ska hålla tummarna för er den 11 juni. Vi tror på er!