torsdag 18 september 2008

Tillbaka från Karlstad...


Nu är vi hemma från Karlstad. Vi åkte upp i söndags för att träffa Kingston för första gången på en månad. Det var en mycket märklig känsla. När vi kom så hade Bosse precis tagit ut Kingston i hundgården för att vi skulle få hälsa på honom utomhus. Han blev naturligtvis helt boxertokig när vi kom. Helt galet! Han hoppade och pussade och sprang runt...trodde att jag skulle välta när han hoppade som mest och försökte boxerkramas. Väl inne var det gos som gällde. Kingston älskar ju när man gosar med hans öron och det kan man säga att vi ägnade en del tid åt när vi väl var inne.


Det var skönt att se att Kingston hade det så bra. Naturligtvis vet jag ju att han har det bra annars hade jag ju aldrig lämnat bort honom till någon. Bosse och hans familj kan ju verkligen hund och de tycker att Kingston är världens gulligaste(...okej Bosse uttrycker sig kanske inte så...men de gillar honom verkligen...). Kingston har fullt upp i Karlstad och han såg jättefin ut.Sen var det ju det här med hundmöten...i koppel så bara måste han fram... Bosse, som är före detta hundförare med massa erfarenhet, hade fått sätta ned foten några gånger. Inga problem dock, men ett konstaterande att hundmöten inte är Kingstons bästa gren. Jag har ju faktiskt en till hanhund på snart tolv år och han är väldigt dominant och kan säga ifrån, men viljan att lyssna på mig är större än att titta på andra hundar. Kingston är ju mer allt på en gång... Det ska bli otroligt kul att fortsätta träna med honom när han är hemma igen. Jag tror det blir ren lydnad och spår som vi kör. Han är väldigt duktig på att spåra och vi har ju tränat honom mycket på det.


Just nu är Paso och Stina hemma och tar det lugnt. De har varit ute och röjt med Johan i trädgården hela dagen och nu sover de båda två. De gillar verkligen varandra! Det var också kul att se att Kingston blev glad att Stina var med i Karlstad. Alla tre ihop är däremot en annan femma...men där är vi ju inte just nu. Skriver snart igen!


/Linda

Inga kommentarer: