lördag 19 februari 2011

En underbart solig lördag!Hundarna har tillbringat dagen med att fotas och leka i solen. Det hela avslutades med ett par timmar i solen på altanen. Det är ju inte vår än, men man kan i alla fall få en känsla av att det går och rätt håll. Stina jobbade igår kväll och är med all rätt väldigt trött idag. Stina har varit riktigt duktig det senaste och lyckats spåra tjuvar långa sträckor och igår gjorde hon ett jättebra inomhussök. Hon förtjänar alltså massa beröm och massa mat...Johan sa något om att hon börjar se tjock ut och att det är mitt fel, men det förstår jag inte alls...*ler ondskefullt*... Ärligt talat så har ju våra hundar det rätt trist när det gäller mat. De äter båda två mat från Hills och de får aldrig mat någon annastans än i sina skålar. Tänk om de förstod att många andra hundar får lite mat från bordet, i köket när husse/matte förbereder mat, i soffan och så vidare. Eller tänk om de visste att andra hundar får ligga i sängen. De får inte ens vara på övervåningen där vårt sovrum ligger. De har dock en hel stor undervåning, ett eget rum :-) och en massa skog och mark. men tillbaka till maten! Stina ska nu få lite mindre portioner eftersom hon lagt på sig lite...vi får väl se...

Kingston har även denna vecka varit lite med Johan på jobbet, men inte lika mycket som förra veckan. Idag har han gjort sitt bästa för att bli bra på bild, vilket han också lyckades med. Han gör sig bra på bild! Lägger ut lite bilder på bloggen också under "bilder".

Tråkiga nyheter är att vår uppfödare Ingrid Roos på Enchanter's fick ett tråkigt besked gällande en av sina hundar. Vi tänker på henne och hoppas på det bästa.

/Linda

Inga kommentarer: