söndag 14 augusti 2011

Hemma efter nästan tre veckor i Halland!Hundarna har haft det grymt bra i Halland. De var en vecka på fantastiska Ysby hundpensionat. Det är nog fjärde gången de är där, även om det inte brukar vara en hel vecka. Nu var det skönt både för dem och oss:-)! Väl tillbaka i Skummeslöv förvånades de över att vi byggt en altan runt friggeboden och att det var så att säga "deras" altan. När de inte var med oss, eller ute på äventyr, eller ute på annat låg de och slappade på "sin" altan. Ibland var Kingston tvungen att skälla till om någon alldeles speciellt besvärlig hund gick förbi på gatan, men oftast kikade han bara genom staketet. Han blev lite förgrymmad på några inlinesåkare också som tog vätskepaus utanför vår trädgård. Han valde dock sina tillfällen och såg till att jag eller Johan inte var där och kunde säga till honom. Han blev alltid lika förvånad då han upptäckte att vi sett och hört honom även om han inte sett oss.-)! Altanen var i alla fall en hit för hundarna och för oss!


Väl hemma i huset i Lindome har hundarna kollat av sin skog, trädgården, sjön, lite favoritslingor och skrämt bort några rådjur. De sov de första dygnen efter att vi kom hem, som de brukar, men nu är de sig själva igen. Idag står det nog löpning på schemat för i alla fall Stina.


/Linda

1 kommentar:

mamma sa...

Altanen var jättebra för hundarna! De tyckte verkligen om att vara där! Det var verkligen ett annat lugn i år! Folke är grym!!