fredag 9 september 2011

Heldag i septembersolen!Efter en heldag i skogen vid sjön sover hundarna som små grisar! Vi promenerade i drygt två timmar och hundarna lekte, bar runt pinnar, blev lite ovänner, badade en massa och hade en grym hunddag. Underbart väder med sol och blå himmel. Vi tog till och med en liten solpaus vid sjön på vårt bästa badställe, men förutom hundarna var det väl ingen som var sugen på att bada.


I övrigt är Kingstons agilitykurs i full gång. Vi missade ett tillfälle pga tokregn och åska, men i måndags var vi där igen. Slalomingångar och en handlingsövning stod på schemat. Kingston var grym på slalomet. I handlingsövningen krockade Johan och Kingston vid ett tillfälle så Johan ramlade. Det tyckte Kingston var rätt kul så han hoppade lite på Johan när han låg ner...


Stina har tävlat i polisens klubbmästerskap. Hon var grym i spåret, men saksöket gick helt åt helvete... Sök, lydnad och skydd gick relativt okej. Det var roligt att se att hon busade till skyddet lite genom att inte släppa ärmen, vilket typ aldrig hänt innan. Busgrisen! Johan var sådär lagom nöjd!


Det var allt för nu!


/Linda

Inga kommentarer: