måndag 31 januari 2011

söndag 30 januari 2011

lördag 29 januari 2011

Duktiga hundar!




Idag har hundarna varit ute och tränat lite saksök. Egentligen är det ju Stina som tränar för sitt "prov", men Kingston får vara mned på ett hörn. De var duktiga båda två och nu är de trötta och snarkar. Vi hade folk hemma igår så då blir de alltid extra trötta när de måste börja kolla av hela huset och lukta på alla nya dofter. Stina blev dessutom extra glad av att en gäst, nämligen Jennie, sov över och var kvar på morgonen. Hon till och med förstökte sig på att hoppa på Jennie, vilket jag inte visste att Stina kunde...märklig hund... ;-)

Kingston har varit lite konstig kring maten och inte velat äta, vilket oroat oss lite. Han älskar ju sin mat över allt annat normalt sätt så det var ett lite märklig beteende. I torsdags verkade han också lite orolig och ville sitta nästan på mig och jag fick en känsla av att han hade ont. Nu är han dock som vanligt igen, men om det återkommer så kollar vi upp det.

Lägger ut lite bilder på hundarna som är tagna senaste veckan.

/Linda

söndag 16 januari 2011

Söndag och trötta hundar!


Inget speciellt har hänt den här helgen för hundarna. De fick vara ensamma hemma en del på lördagen, så på kvällen var de lite jobbiga och uppmärksamhetssökande...det lugnade sig dock efter en stund och sedan sov de som små grisar. Idag har de fått öva på att visa upp sina bästa sidor när vi haft vänner här. Kingston blev dock lite överglad, så efter en tillsägning om att lugna ner sig blev han så trött att han sov sig igenom nästan hela besöket. I övrigt är det tråkigt väder med slask och is överallt. Inga långpromenader direkt! Det har fått bli fri lek i skogen istället. Hoppas på mer aktivitet i veckan!
/Linda

lördag 15 januari 2011

Mer snö och fler bilder!


Idag har jag varit ute med hundarna och lekt i snön. Det kom ju mer snö inatt, vilket jag insåg direkt när jag vaknade och takfönstret var alldeles vitt! Hundarna blev lyckliga och sprang omkring och försökte hitta nån stackars pinne under all snö...inte helt enkelt! Jag lyckades ta några bilder också som jag lägger ut under länken "bilder". En del blev mindre bra, men jag lyckades fånga dem på några bra bilder. Annars är allt bara bra med hundarna. Balansen är lite rubbad nu när Paso är borta och Kingston har försökt ta lite mer plats och sagt åt Stina lite mer än vanligt...idag sa hon dock åt honom ordentligt och då blev han lite "rädd"... Han är ju inte så kaxig som han vill ge sken av ibland. Inatt har Stina för övrigt öppnat ett skåp i hundrummet (de har ju ett eget rum...)och ätit upp ett ben och delar av plastpåsen det låg i...De små grisarna!

Hörs snart igen!

Linda

söndag 9 januari 2011

God fortsättning!



Nytt år och nya tag!!! Tyvärr har vi nu bara två hundar eftersom Paso fick somna in på Lucia. Det var väldigt tråkigt, men han fick fjorton grymma år och det är ju ett långt hundliv. Börjar vänja mig vid att ha två hundar, istället för tre. Saknar Paso, men naturligtvis är livet enklare med två hundar. Kingston verkade leta efter Paso några dagar, men sedan skulle han och Stina till hundpensionat och efter det har han varit som vanligt. Det blev lite kaos med hundpensionatet, eftersom jag och Johan blev fast i London och inte kunde komma hem och hämta hundarna. Som tur var har vi fantastiska familjer som ryckte in och tog hand om hundarna. Kingston fick vara i Alingsås och Stina i Skummeslöv. Det gick jättebra, men Kingston hade blivit väldigt smal unhder tiden. Han åt dock upp sig snabbt och nu är han sig själv igen.

Johan har fått en ny fin kamera i julklapp så tanken är att vi ska kunna ta riktigt bra bilder på hundarna, till slut i alla fall. De är bra försökskaniner!

Skriver snart igen!

/Linda