lördag 10 maj 2008

Boxerspecial imorgon...


Idag är det lördag och Kingston är trött som en liten gris. Idag har han gått runt "vår"sjö och hem till Saras föräldrars hus. Där väntade Sara och bästa hundtjejen Diva som är en blandning mellan allt möjligt, mest Amstaff och boxer tror jag. De hängde på hem till oss och Kingston var helt lycklig när han fick leka med Diva i trädgården. Diva visade honom en massa nytt som man kan hitta på i trädgården. Hon visade bland annat att man kan gräva stora hål i sandlådan. Mycket uppskattat av Kingston som tidigare ignorerat denna möjlighet... Sedan bestämde hon lite över Kingston, vilket han tyckte var lite märkligt men vad skulle han göra...


Annars har Kingston just nu börjat få för sig att väldigt mycket i trädgården är hans. Alla pinnar är hans, alla leksaker är hans, Sumo är hans katt, vissa vattenskålar är bara hans...Den som han testar sin nya strategi på är en ganska förvånad Paso som ju inte bryr sig så mycket om att äga vattenskålar, men som själv tycker att han äger alla pinnar och leksaker... Det har ju som tidigare beskrivet inte varit en så framgångsrik strategi för Kingston eftersom Paso tröttnade och bet honom i ansiktet. Igår tröttnade jag på honom och gjorde klart att alla hundar får dricka i alla skålar. Kingston tyckte nog att jag var väldigt dum och sträng, men han fattade i alla fall.


Imorgon är det boxerspecial som gäller. Det ska bli kul att titta på massa fina hundar. Paso funderar på att följa med som publik. Vi hörs snart igen!


/Linda

Inga kommentarer: