söndag 11 maj 2008

Utställning i Lerum!


Idag har vi tillbringat hela dagen i Lerum på en boxerspecial. Kingston laddade på morgonen med att vara ute med Johan och cykla en stund. Efter det drog vi iväg med bilen mot Lerums brukshundsklubb. Paso tyckte att det var för varmt och bestämde sig för att vara hemma. Kingston( och Johan) skötte sig perfekt i unghundsklassen och fick en etta i kvalitet och kom fyra i konkurensen. Det roligaste var inte placeringen utan att Kingston fick med sig ett HP också. (För er stackars icke invigda så ska det kanske sägas att HP är ett hederspris som domaren kan välja att dela ut.) Kingston var mycket nöjd och sprang glatt omkring med sina rosetter och sin bästa leksak.


Vår uppfödare Ingrid (Enchanter's) var där och ställde bland annat Kingstons brorsa Petter. Kingston ställdes i unghundsklass, medan Petter tävlade i öppen. Petter blev också fyra vilket var kanonbra. Det gick överlag ganska bra för Enchanter's hundar och Ingrid blev också fyra i uppfödarklassen. Det verkade som att siffran fyra gällde för Enchanter's idag. I uppfödarklass hade Ingrid vår Kingston, och Johan tog hand om Petter. Det var perfekt! Kingston var inte så stöddig och kaxig när han inte hade Johan med sig utan skötte sig alldeles utmärkt. Han kunde stå bredvid sin bror utan att morra och dumma sig. Han blir faktiskt bättre och bättre på detta...att ta det lugnt alltså... Nu är han hemma och helt medvetslös. Han snarkar och sover sitt allra bästa.


Annat kul idag var att träffa allt trevligt boxerfolk, både från Enchanter's och andra ställen. Kingston blev också flitigt fotad vilket är roligt. Vi ser fram emot bilderna. Speciellt "extramatte" till Enchanter's PCs Pluto(?) tog massa kort. Det tackar vi extra för! Skicka gärna bilder till ltohl@hotmail.com och linda_paso@hotmail.com Jag och Johan passade också på att titta på Robban när han tränade skydd med sin "nya" tjänstehund, boxern Nitro. Ett litet kraftpaket! Nu känns det ännu mer spännande att tänka på att vi ska försöka få in Kingston på samma bana. Nu inväntas röntgenresultat innan det är dags för det stora testet...


/Linda

Inga kommentarer: