söndag 18 maj 2008

Söndag och svinkallt...


Kingston har tillbringat helgen med mycket lek och bus. Han har fått leka med Asta (en tibetansk spaniel) för första gången. (Asta bor med Ingemar och Johanna.)Det gick ganska bra. Asta är ju väldigt liten och Kingston är ju väldigt klumpig... Han gjorde dock sitt bästa och det gick som sagt ganska bra. Asta visade sig vara en tuff tjej som nafsade efter Kingstons öron när hon fick nog. Kingston tyckte att det var lite läskigt...en så liten och söt hund som ändå kan vara så bestämd... Paso var också med och han kan ju skilja på lek mellan stor och liten hund, men så är han ju elva år och gammal och vis. Vi människor fikade på en filt i trädgården och hade det gott.


Igår var Kingston och Paso hos Johans föräldrar i Alingsås. Kingston fick gå en roligt spår med massa vinklar. I spåret låg det konstiga saker som strumpor och annat. Kingston hittade och markerade allt galant. Han älskar att spåra.


Imorgon väntar vi på röntgenresultatet...det måste komma då...

/Linda

1 kommentar:

mamma sa...

Vad svettigt det var att komma in på bloggen. Helt nytt! Vad kul att det gick bra med lilla Asta. Paso är ju "kung" när det gäller att leka. Ska Kingston röntgas? hm....
Kram