söndag 21 december 2008

God Jul och gott nytt år!Så nu är vi snart framme vid jul och då tyckte Stina att det var dags att börja löpa... Exakt som sist! Enda gången vi haft alla tre hundarna hemma var i somras under semestern och då började Stina löpa ungefär direkt hon klev innanför dörren. Nu har hon varit hemma en vecka, igår hämtade vi Paso och idag började hon löpa... Än så länge är ingen av de andra hundarna så intresserade, men vänta ett par dagar så får vi börja ha isär dem. Känns lite typiskt nu när vi ska ner till Skummeslöv och bo hos mamma i vår friggebod på tomten. Men vi fixade ju det i somras så det funkar väl nu också.


Roligt att berätta är att Kingston och Stina verkligen fungerar väl ihop. De leker ihop och sover ihop! Inomhus får Stina och Kingston bo i samma rum, medan Paso och Sumo har resten för sig själva. Det fungerar utmärkt. "Småhundarna" sover mest när de är inne för de är alltid trötta efter promenader, skogsrace, träning eller massa lek. Vi får hitta ett annat system nu när Stina löper naturligtvis.


Paso och Kingston har fått gå koppelpromenader tillsammans. Paso blev jätteglad när han såg Kingston och ville direkt fram och leka. De får dock vänta lite. Kingston blev också glad och vi lät dem nosa av varandra lite och sen var det promenad bredvid varandra som gällde. Gick jättebra!


Stina har flugit helikpoter sen jag skrev sist. Hon tyckte det var jättespännande! Kingston och jag har anmält oss till en kurs någon gång efter nyår. Ska bli kul att både komma igång och träna i grupp och enskilt. Kingston är jätteduktig nu när vi börjat lite med framförallt lydnad igen. Jag är mest ute efter kontakten och att det ska vara jättekul så vi har kört korta, korta pass. Under julledigheten ska vi lägga lite spår också nere i Halland.


Skriver nerifrån Halland nästa gång om hur det går för oss i Friggeboden...


/Linda

Inga kommentarer: