söndag 14 december 2008

Kingston är hemma igen!Nu är vi hemma igen efter en bra helg i Karlstad. Vi åkte upp tidigt på lördagmorgon och ju närmare vi kom Karlstad desto mer vinter blev det. Till slut var det helt vitt. Då är det tur att man har en bra bil med bra däck... Kingston kom ut och hälsade på oss när vi kom fram. Han har växt till sig och blivit grövre runt nacke och bredare i ansiktet. Han var superfin i kroppen och riktigt vältränad. Han var jätteglad, men inte lika tokig som sist vi hälsade på. Bosse och Kerstin bjöd på massa god mat hela helgen. Vi behöver aldrig äta mer. Vi var även en stund inne i Karlstad och passade på att julhandla lite. Kingston och Stina tog upp bekanskapen igen och de hade otroligt roligt. Det gick i cirka tvåhundra kilometer i timmen!!! Stina har en ful ovana att hon biter Kingston i nacken och han säger inte ifrån. Sist de sågs fick Kingston fula bitmärken över hela nacken och det blev inte så bra. Inget stort, men onödigt. Vi fick gränsa henne lite där för hon kan bete sig bra med andra hundar. Hon fattade hur man lekte efter ett tag. Paso har ju sagt ifrån till henne, men här fick vi påminna henne. Det var i alla fall kul att se att de hade dragkamp med pinnar, race i all snö och var allmänt lyckliga.


Helgen gick fort. Det gör ju det när man har roligt. Alla som "tagit hand om" Kingston var där. Linn och Andreas, Marcus och Maria och naturligtvis de huvudansvariga...Bosse och Kerstin. Kingston var som en liten kung som bara gick omkring och var älskad av alla. Till slut var det i alla fall dags att åka hem. Lite ledsna ögon hos vissa, men allt gick bra. Kingston hoppade in i sin bur bredvid Stina och sen bar det av hemåt. När vi kom hem gick Johan en promenad med hundarna i skogen och sen var det dags för Kingston att kolla igenom huset. Stina gick direkt och la sig och sov i sin korg i sitt rum, med grinden stängd. Kingston sprang runt och nosade av allt. Han höll på länge och det märktes att han hade svårt att slappna av. Till slut fick han syn på Sumo och då bröt ett litet helvete ut. De forna vännerna var inte vänner längre, i alla fall tyckte inte Kingston det. Han kastade sig över Sumo, som intet ont anande låg och vilade. Johan var närmast och fick loss Kingston och talade om för honom att så där gör man bara inte. Lite trist att börja med att vara sträng mot honom, men så blev det. Kingston var alldeles spänd i hela kroppen när Sumo gick förbi, men slappnade av lite mer när Sumo gått ut. Vi får se hur det går med detta. Det kanske kan lugna sig när Kingston landat lite.


Efter detta tumult gick Kingston ner på nedervåningen och kissade lite...förmodligen över Pasos doft... Vi gjorde ingen sak av detta utan tog bara bort det. Helt klart var att det var lite mycket för honom. Efter detta sov han gott bredvid oss när vi kollade på TV. Nu ligger han i sin bur och sover bredvid Stina som ligger i sin bur. Han snarkar och har det bra. Det tar nog ett tag innan vi alla vant oss och lärt känna varandra igen...


Skriver mer snart! /Linda

2 kommentarer:

Helena sa...

Fyra månader är ju en lång tid... det tar ju som sagt ett tag innan man känner varandra igen. Men välkommen hem Kingston får man väl säga!

Förväntar mig att få tampas med er på appellplan i vår. :D

Ha det gott!!

//Helena och flickorna bus

Leah sa...

Välkommen hem Kingston!!!
Nu blir det livat hemma hos er igen med 3 hundar plus Sumo. Ska bli kul att följa hans upptåg igen här på hemsidan:)

Kramar Jessica, Leah och Dexter