söndag 11 januari 2009

Det händer inte så mycket...







Det händer inte så mycket med hundarna just nu! Vädret har varit trist och det har mest blivit långa skogspromenader eller lätt morgonjogg i skogen. Paso och Kingston är lite sura på varandra, men idag tog jag ut dem i skogen själv. Det kändes som att det liksom fick räcka nu. De fick helt enkelt skärpa till sig... Faktum var att det mest var Paso som tyckte att Kingston var en dum liten hund som helst kunde vara någon annanstans. Paso var helt lycklig så fort han såg Kingston, men det gick över fort när han kom för nära. Det brukar alltid vara såhär när de varit ifrån varandra ett tag och nu var inget undantag. Efter att jag pratat lite allvar med dem så hade vi en bra promenad i skogen. Stina var hemma och sov för hon hade jobbat natt.






Annars är det otroligt gulligt att se hur Kingston och Stina älskar varandra. De sover till och med i samma korg ibland. Hon får sno hans pinne rakt ur munnen på honom utan att han får ett spel. När vi ändå talar om spel så höll jag på att få ett spel när Kingston får tjugonde gången på en kvart var tvungen att skälla på en stackars pensionär som var ute på söndagspromenad. Efter lite allvarligt snack mellan mig och Kingston så lugnade han ner sig, temporärt i alla fall. Nu sover han och snarkar bedvid mig och är hur söt som helst...






Tog en del bilder på My dog som jag tänkte lägga ut i början av veckan! Får se när jag får tid! Bilderna i dagens inlägg är, förutom Kingston och Stina, även Isa som myser i korgen och Ringo från My dog!



/Linda

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gulliga de är i korgen!

Anonym sa...

Tycker de ser lite onda ut jag...