söndag 31 maj 2009

Boxerspecial 2009En lång dag i Lerum har det varit idag, men så kul! Kingston var för första gången med i öppen klass. Vi hoppades att han skulle få en etta i bedömning och gärna bli placerad. Det började dock med att Johan snabbt fick ta på sig "springa-i-ringen-skorna" och visa Povel. En jättefin Enchanter's hund som kom trea bland unghundarna och fick CK. Jättekul start! Sen var det dags för Kingston. Johan visade honom grymt bra, som vanligt. Kingston skötte sig kanon och domaren tyckte om honom så mycket att han faktiskt vann!!! Johan blev helt lycklig och lyfte upp Kingston i luften och gjorde en liten segerdans! Kingston såg lite förvånad ut över all uppståndelse, men han bliv glad över sin leksak som han vann.

Det gick även fantastiskt bra i bästa hane då Kingston blev tvåa, efter Hausse Utah "Kaxe" som ju gått fantastiskt bra på utställning coh som tävlar i championklassen...Vi kunde inte vara mer nöjda! Ingrid, vår uppfödare från Enchanter's, stöttade oss och hejade hela dagen. Vi fick också hjälp och trevligt sällskap av Povels familj. Dagen slutade med att Enchanter's fick et HP i uppfödargruppen.

Det pratades lite om att Kingston kanske borde röntga de där knäna och att lite bruksmeriter inte vore fel...vi får väl se vad som händer! Det är mycket på gång nu. Kingston går ju sin fortsättningskurs i agility och snart ska han få vara med i en liten spår-och sökgrupp som Johan har med långnoshundar...Det kan nog bli kul! Gäller bara att dra till med någon tävling någonstans i hemlighet utan att Ingrid vet...(...*skrattar*...)!!!

Nu ska jag snart sova. Kingston har somnat för länge sedan... Kolla gärna alla bilderna i Kingston album under "bilder"!

/Linda

4 kommentarer:

Helena, Puma och Tisla sa...

Grattis till sådana framgångar!!! Han har blivit grymt läcker kingston. Synd att vi inte kunde komma till Lerum i år, så vi fått heja fram er... men det kommer ju fler möjligheter antar jag till framgångar. :D Kanske även sådana som börjar med ett B....? ;)

Tack för grattiset hos oss, vi sitter och smälter det lite här... trodde vi skulle behöva fler försök, fast klagar inte. ;)

Anonym sa...

Snyggaste Kingston!

Elin sa...

Hmm.. har jag sagt grattis till er? om inte; stort grattis till den fina placeringen på lerumutställningen! :)

//Elin

Anonym sa...

Tack för snälla kommentarer! /Linda