fredag 21 augusti 2009

Hundarna är igång igen!


Nu är semestern slut för hundarna, och det är full fart igen. Stina har börjat jobba igen. Faktum är att hon just nu är iväg och jagar tjuvar. Stina ska också göra ett MH i september så att Johan kan börja tävla med henne i spår. Det ska bli roligt att se hur hon genomför sitt MH.

Kingston ska äntligen knäröntgas nästa vecka. Vi får hoppas att det blir ett bra resultat. Han var iväg på utställning på Boxer-SM i helgen och det gick okej. Domaren verkade gilla lite mer kraftfulla hanar, modellen större än Kingston, så vi var ganska nöjda med att ha fått en etta i kvalitet. Det var jättemånga som fick blåa band och även ett gult. Vi var anmälda i lydnaden på fredagen, men strök oss. Ångrade det lite efteråt, men det kändes inte kul att debutera när vi fått så lite träning sedan Kingston kom hem från Karlstad. Vi är i alla fall igång med träning igen. Idag tränade vi ställande under gång och jobbade lite på att få upp intresset för apportpinnarna igen. Kingston har ju övat mycket på att "trampa" på kontaktfälten i agilityn, genom att han lärt sig att trampa på musmattor som man sedan lägger på kontaktfälten. Nu tänker han att bara man trampar på saker så får man belöning så det såg väldigt roligt ut när han ställde sig på alla apporter...!!!
Han börjar agility fortsättning 2 om några veckor och det ska bli kanonkul. Hoppas att det blir samma grupp som i våras! Det var en bra mix av hundar och människor!

Paso är i Dalsland den här helgen, men annars ägnar han sig mest åt lek och bus med Stina. Han är nöjd med den träningen!

Uppdaterar när något nytt händer!

/Linda

2 kommentarer:

Divah´s blogg sa...

Kingston var en riktig fin kille :D Hoppas på att röntgen ger bra resultat! *håller tummarna*

Helena, Puma och Tisla sa...

Det var roligt och ses i vårgårda. :) Ska samla ihop bilderna på eran prins och maila någon dag när jag minns det, blev några bra. :)