söndag 23 augusti 2009

Ny layout och Stina får vara med!!!

Jag har länge funderat på att byta layout på Kingstons sida och nu är det äntligen gjort. Måste se till att fixa en annan adress för det blir svårt att komma ihåg den nuvarande... ;)

Tanken är att jag skall skriva lite om Stina på sidan oxå. Linda kör ju vidare med Kingston inför hans lydnads och spårdebut...i väntan på agilitydebuten. :) Jag har tänkt att ställa upp i lydnad och spår med Stina under hösten. Vi får se när det passar med ett datum. Eftersom Stina är norskreggad så måste jag skicka in en blankett till SKK och så får vi se hur lång tid det tar att få det fixat.

Stina är som sagt från Norge och hennes föräldrar jobbar som polishundar där. Stina är en sk "1:a hund" och tanken är att jag skall köra upp "2:an" under hösten. Hennes huvudsakliga uppgift just nu är att spåra tjuvar i terräng och i stadsmiljö. Utöver detta tränar vi uppletande för att kunna använda henne vid saksök. Jag har börjat köra sök med henne eftersom en av våra huvuduppgifter är att söka efter försvunna personer.

Nedan en bild från helgen när vi letade mordvapen inne i centrala Göteborg. Fotograf från GT.


1 kommentar:

Anonym sa...

Vad nöjd du ser ut Johan...