lördag 7 maj 2011

Agilityavslutning med bästa Kingston!


I tisdags var det avslutning på Kingstons agilitykurs! Vi avslutade i fint vårväder! Kursen består ju bara av fyra hundar och på sista dagen var alla på plats, inklusive vår instruktör Emma. Vi kämpade på ett tag med att bygga kvällens bana och det var ganska tydligt att det var ett tag sedan vi byggt bana. Vi hade nog kommit av oss lite. Emma fixade dock till det sista och sen var det banvandring. Det var ingen tjuvträning innan den här gången, så det gick inte att testa vilka vägar och val som var de bästa. Johan skulle köra med Kingston för första gången på den här terminen. Jag fick titta på och vara lite fotograf istället. Det syntes att Johan och Kingston inte tränat på ett tag, men det gick ändå jättebra! Det var dock lite förvirrande för Kingston när Johan försökte få honom att ta slalomhindret från fel håll... Ha! Ha! Som vi slitit med att fixa den ingången oavsett vilken sida jag står på och nu blev det kaos i huvudet på Kingston. Johan rättade dock till det!

Nu håller vi på och kollar om vi kan hyra banan och fortsätta träna ett tag till, fast utan hjälp av Emma. Jag har just mailat att det funkar för mig, även om jag nog missar första tillfället som då skulle vara 12 maj. Vi får se hur det blir!

Tog massa bilder i tisdags och några ser man ju här, men resten ska jag lägga in under "bilder" som ligger som länk till höger på sidan. Det blev en del fina bilder på alla hundarna (och deltagarna...)!!!

Hoppas att kursen fortsätter efter sommaren! Kingston tycker att det är det abslolut roligaste som finns. Dessutom har vi ju fått massa vinster av att träna agility - bra kontakt, balans för Kingston, aktivering av massa muskler, träning på att föra sig lös bland andra hundar och massa kul!!!

/Linda

Inga kommentarer: